Akademik Kadro

Bölüm Personeli

Duran YARCI

Eğitim Misyonu

Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü, ODTÜ'de okuyan her öğrencinin bilinçli bir sanatsever olarak yetişmesini amaçlamaktadır. Bu hedef çerçevesinde, her eğitim döneminde Ayda Bir Konser, Ayda Bir Sergi, Yeni Yıl Konseri ve Dönem Sonu Etkinlikleri gibi Bölüm öğrencilerinin aldıkları dersler kapsamında katılımıyla düzenlenen farklı sanat ve müzik etkinlikleri gerçekleştirilmektedir. Ankara için önemli bir sanat etkinliğine dönüşen ve 13 yıldır aralıksız düzenlenen ODTÜ Sanat Festivali ve Üniversite dışındaki sanat kuruluşları ile yurt içinde ve yurt dışında ortak gerçekleştirilen etkinlikler ise Bölüm tarafından geliştirilmiş, öğrencilerin katılımına açık, geniş kapsamlı müzik ve sanat projeleridir.

Son Güncelleme:
15/01/2024 - 13:55