Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü

GÜNCELLENEN AKADEMİK TAKVİM VE DERSLER HAKKINDA

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemizin belirlemiş olduğu akademik takvim güncellemelerini takip etmektesiniz. YÖK'ün almış olduğu karar doğrultusunda daha önce belirlenmiş olan Yoğunlaştırılmış Dönemin de online olması kesinleşmiştir. Son güncellemelere göre, bölümümüz dersleri aşağıda belirtilen takvime göre tamamlanacak ve notları da uygun dönemde verilecektir:

1. UZAKTAN BAHAR DÖNEMİ TAKVİMİ

(Caz Tarihi, Enstrüman Tarihi, Müzik Tarihi, Bilim ve Sanat Kültür, Solfej, Uluslararası Haberler, Tiyatro Tarihi, Medya Ekonomisi, Video Yapımına Giriş, Gerçeklik ve Sinema, Film Analizi, Temel ve İleri Dijital Fotoğraf Tekniği, Prehistoric Art, Müzeler ve Başyapıtlar, Gitar dersleri için geçerlidir)

5 Haziran 2020: Derslerin kesilmesi

6-26 Haziran 2020: Uzaktan Öğretim Bahar Dönemi Final Dönemi

7 Temmuz 2020: Notların verilmesi için Son Gün

1. YOĞUNLAŞTIRILMIŞ UZAKTAN ÖĞRETİM DÖNEMİ TAKVİMİ

(Resim, Seramik, Cam, Heykel, Uygulamalı Caz, Klarnet/ Saksafon, Klasik Türk Müziği, Viyolonsel, Viyola, Keman, Flüt, Şan, Davul, Bas Gitar, Tiyatro, Piyano, Üniversite Korosu, Trombon, Caz Orkestrası, Trompet dersleri için geçerlidir.)

22 Haziran-17 Temmuz 2020: Derslerin yapılması

20-25 Temmuz 2020: Yoğ. Uzaktan Öğr.  Dönem Sonu Sınavları