Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü

Ders Seçme ve Kayıt Bilgileri

1) MGSB DERS SEÇMELERİ 12-13-14-15-16 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA, PROGRAMDA BELİRTİLEN GÜN VE ZAMANLARDA YAPILACAKTIR.

2) WEB SİTEMİZDE BELİRTİLEN (CAZ TARİHİ, ENSTRUMAN TARİHİ, MÜZİK DEĞERLENDİRMESİ, MÜZİK TARİHİ, SANAT VE BİLİM KÜLTÜRÜ, SOLFEJ, TİYATRO TARİHİ, KLASİK TÜRK MÜZİĞİ) DERSLERİMİZ’İN SEÇMESİ YOKTUR. 7-8-9 ŞUBAT 2018 TARİHLERİNDE SAAT 14.00'TEN SONRA “oibs.metu.edu.tr” ADRESİNDEN KAYIT YAPTIRABİLİRLER.

3) DAVUL VE UYGULAMALI CAZ DERSLERİNE 2017-2018 BAHAR DÖNEMİNDE YENİ ÖĞRENCİ ALINMAYACAKTIR.

4) SEÇMELERE KATILMADAN DERS EKLEYEN ÖĞRENCİLER KAYIT YAPTIRDIKLARI DERSLERE KABUL EDİLMEYECEKLERDİR VE (FF) NOTU İLE DEĞERLENDİRİLİRLER.

5) DERS KAYITLARI ADD-DROP HAFTASINDA YAPILIR.

6) OKULUN KAYIT HAFTASINDA YAPILAN DERS EKLEMELERİN HİÇ BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR.

7) NOT ORTALAMASI 1.79’un ALTINDA OLAN ÖĞRENCİLER MGSB’den DERS ALAMAZLAR.

8) 4. SINIF SON DÖNEM ÖĞRENCİLERİ (ilk defa ders alacaklar) MGSB’den UYGULAMALI DERS ALAMAZLAR.

9) GİTAR ve FLÜT DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN ENSTRÜMANLARI KENDİLERİ TARAFINDAN TEMİN EDİLİR.

10) ESKİ ÖĞRENCİLER DERSLERİN İLERİ SEVİYELERİNE DEVAM ETMEK İÇİN SEÇME GÜNÜ DERSİN HOCASI İLE GÖRÜŞÜP DERSİ VEREN HOCA TARAFINDAN KABUL EDİLDİĞİ TAKDİRDE ADD-DROP HAFTASINDA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER. AKSİ TAKDİRDE DERSE KABUL EDİLMEZLER.

11) SEÇMESİ OLMAYAN DERSLERİN KONTENJANLARINDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

12) LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA OKUYAN ÖĞRENCİLER DERSLERİMİZİ NOT INCLUDED OLARAK ALABİLİRLER.