Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü

Ders Seçme ve Kayıt Bilgileri

1) MGSB DERS SEÇMELERİ 11-12-13-14-15 ŞUBAT 2019 TARİHLERİ ARASINDA, PROGRAMDA BELİRTİLEN GÜN VE ZAMANLARDA YAPILACAKTIR.

2) WEB SİTEMİZDE BELİRTİLEN (CAZ TARİHİ, ENSTRÜMAN TARİHİ, SOLFEJ, KLASİK TÜRK MÜZİĞİ, TİYATRO TARİHİ, MÜZİK TARİHİ, SANAT VE MÜZİK KÜLTÜR) DERSLERİMİZ’İN SEÇMESİ YOKTUR. 11-12 ŞUBAT 2019 TARİHLERİNDE SAAT 14.00'TEN SONRA “oibs.metu.edu.tr”ADRESİNDEN KAYIT YAPTIRABİLİRLER.

3) SEÇMELERE KATILMADAN DERS EKLEYEN ÖĞRENCİLER KAYIT YAPTIRDIKLARI DERSLERE KABUL EDİLMEYECEKLERDİR VE (FF) NOTUİLE DEĞERLENDİRİLİRLER.

4) DERS KAYITLARI ADD-DROPHAFTASINDA YAPILIR.

5) OKULUN KAYIT HAFTASINDA YAPILAN DERS EKLEMELERİN HİÇ BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR.

6) NOT ORTALAMASI 1.79’unALTINDA OLAN ÖĞRENCİLER MGSB’den DERS ALAMAZLAR.

7) 4. SINIF SON DÖNEM ÖĞRENCİLERİ (ilk defa ders alacaklar) MGSB’den UYGULAMALI DERS ALAMAZLAR.

8) GİTAR ve FLÜT DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN ENSTRÜMANLARI KENDİLERİ TARAFINDAN TEMİN EDİLİR.

9) ESKİ ÖĞRENCİLER DERSLERİN İLERİ SEVİYELERİNE DEVAM ETMEK İÇİN SEÇME GÜNÜ DERSİN HOCASI İLE GÖRÜŞÜP DERSİ VEREN HOCA TARAFINDAN KABUL EDİLDİĞİ TAKDİRDE İSİMLERİNİ YAZDIRIP ADD-DROP HAFTASINDA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER AKSİ TAKDİRDE DERSLERE KABUL EDİLMEZLER.

10) SEÇMESİ OLMAYAN DERSLERİN KONTENJANLARINDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

11) LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA OKUYAN ÖĞRENCİLER DERSLERİMİZİ NOT INCLUDED OLARAK ALABİLİRLER.